20 Ekim 2021 - Çarşamba

SAYIN VALİMİZ ALİ ÇELİK BEY’İ ALLAH NAZARDAN KORUSUN

Yazar - Bülent Alpagut
Okuma Süresi: 4 dk.
899 okunma
Bülent Alpagut

Bülent Alpagut

- 05062218413
Google News

SAYIN VALİMİZ ALİ  ÇELİK BEY’İ ALLAH  NAZARDAN  KORUSUN 
            Hep söylenir;” Gelen gideni aratır” denilir. Kusura bakmayın ama bu  söz bana göre  sayın valimiz Ali Çelik Bey ile birlikte  doğruluğunu yitirmiştir.Bir Basın dostu olan  sayın valimizi Kütahya’da çıkan tüm yerel gazetelerde görmeye alıştık.  Sağ olsun,değerli meslektaşlarım, Kütahya Ekspres ve Tavşanlı Ekspres Gazeteleri  yetkilileri beni gurbette habersiz ve daha doğrusu gazetesiz  bırakmıyorlar. Birçok kişi gerek büyük tirajlı gazetelerin,yerel gazetelerin önce son sayfalarına bakarlar. Neden? Bu sayfalar sportif faaliyetlere tahsis edilmiştir  de onun için. Ama ben tam tersini yapıyorum; özellikle yerel gazetelerin ön sayfalarından okumaya başlıyorum. Şu anda evimde adeta bir Kütahya Ekspres Gazetesi ve Tavşanlı Ekspres Gazetesi  tepeciği oluşmuş durumda. Zaman zaman içlerinden birkaç tanesini  çekip tekrar okuyorum.  Allah inandırsın, sayın valimiz Ali Çelik Bey’den bahsetmeyen tek bir nüsha bulamadım. Bir gün sayın valimiz mutlaka  Kütahya’dan ülkemizin bir başka yerine atanacaktır.  Keşke atanmasa.Daha şimdiden yerine gelecek olana  bir anlamda  üzülüyorum.  Çünkü  hiçbir mülki İdare Amiri,sayın vali,sayın Valimiz Ali Bey’in  bu hummalı çalışmalarına kolay kolay ayak uyduramayacaktır. Bu benim keşisel görüşümdür. Üstelik sayın vali bir Kütahya hayranıdır. Bir Kütahya sempatizanıdır. Bir Kütahya aşığıdır. 
             Kendi nevi şahsına münhasır bir zattır. Yoğurt yiyişi bile bugüne kadar gördüğümüz sayın valilere benzemiyor. Kütahya’da devletin en önemli  temsilcisi,ilin en büyük yönetim görevlisidir. Ben ellerinin  kadife kadar yumuşak,yerinde demirden  sert olduğunu hissediyorum.  “ Baş nereye giderse ayak ta oraya gider” misali tüm birimlerin  yetkilileri,sorumluluları,çalışanları da  tıpkı sayın vali Ali Çelik Bey gibi olmuşlar. Bu kadar enerjiyi nereden ve nasıl sağlıyorlar bilemem. Allah kendisine sanırım Hz. Ali kuvveti vermiş. Kendisi benim gözümde tam bir  ANADOLU VALİSİ’dir.
             Şu anda Kütahya’nın 43’üncü valisi olan sayın Çelik,18 Haziran 2020 tarihinden beri   ilimizin her türlü sorununa koşturuyor. Sorunlara çözüm arıyor ve  kısa sürede de  çözüme kavuşturuyor. Herkesle dilaogu güzel. İnsanlarımıza güven veriyor. İnsan bir sayın valinin ardından ağlar mı? Ben  sayın valimiz hasbelkader Kütahya’dan ayrılırsa   ağlayanlardan olacağım. İnanıyorum önümüzdeki gülerde Tavşanlı Öğetmenevi sorununu da bizzat çözeceklerdir. . 
              Kütahya  her konuda başarılara yelken açan bir ilimizdir.  Bu başarılara  yelken açtıran rüzgar ise bizzat sayın validir.Güzel ahlaklı, geniş yürekli ve derya gönüllü valime  başarılar diliyorum. Sayın valimizin hesabının temiz olduğunu biliyorum. Hesaplaşmaktan korkmadığını da. Sadi Şirazi’nin dediği gibi” Başarı tatlı dille elde edilir”Sayın valimiz de tatlı dille  başarılara imza atıyor.Güzel görmekte,güzel düşünmektedir. Ben yıllar içinde  nice mülki idare amirleriyle beraber oldum. En büyük şanssızlığım sayın Ali Çelik Bey gibi bir vali ile  çalışmamış olmamdır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları