28 Eylül 2013 - Cumartesi

GÜNDEMDENDÜŞÜNCEYE KADAR SÜREKLİ HATIRLATACAĞIZ

Yazar - Bülent Alpagut
Okuma Süresi: 3 dk.
3926 okunma
Bülent Alpagut

Bülent Alpagut

- 05062218413
Google News

 KONU GÜNDEMDENDÜŞÜNCEYE KADAR SÜREKLİ HATIRLATACAĞIZ
 
Merak ediyorum, şu yılan hikayesine dönen, akıbeti belirsiz "zehirli atık değerlendirme ve bertaraf tesisi"için acaba Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarından, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden, DSİ'den, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden, DPÜ'den, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinden, Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığından, Kütahya merkeze yakın belde belediyelerinden, köy muhtarlıklarından, il özel idaresinden, il genel meclisinden, turistik tesis yetkililerinden, sendikalardan, Kütahya barosundan, KÜTSO ve TTSO'dan Kütahya ve Tavşanlı ziraat odalarından, mevcut meslek odalarından görüş alındımı? Yoksa daha alınacak mı? Asıl önemlisi halka rağmen bir karar alınacak mı? Seçilenler ve atananlar, yani bizlere hizmet verenler halkın hayır diye feryat ettiği bir konuda ısrarcı olacak ve girişimlerini sürdüreceklermi? Israrcılara bir önerim var:Kurun sandığı oylayın bakalım.Böyle bir tesise evet mi, hayır mı? Halk enbüyük yargıçtır. Yeri geldiğinde yargılayacaktır.Ama iş bu noktaya kadar götürülmemelidir. Hayır deniliyorsa, direnilmemelidir. Zaten ilgili sayın bakan bile halkın yanında olduğunu söylemiş, bana göre meseleyi kapatmıştır.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi bile çevre koruma ve kontrol dairesi yetkilileriyle konuşmadan hareket etmemiş, görüş almak için gerekli yerlere yazılar yazmış ve alınan yanıtlar çerçevesinde "katı atık değerlendirme ve bertaraf tesisi" için harekete geçmiştir. Ama bir fark var. Bizimkisinin başında zehirli sözcüğü var. İşte bunun için uykularımız kaçmakta, tedirginlik yaşamaktayız. Tepkiler ise çığ gibi büyümeye devam etmektedir. Bir çok yetkiliye son kez acizane ve naçizane uyarıyorum. Dikkat etsinler, altında kalırlar.
 
                                       GAZİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
 
 
Gaziler günü tüm ülkemizde sessiz sedasız kutlandı. Tavşanlı'da bu konuda nasıl bir organizasyon yapıldığını bilmiyorum. Ama Türk Kurtuluş Savaşında Tavşanlı'lı gazilerinde yer aldığını unutmayalım. Ayrıca bir konuda daha son defa yetkilileri uyarıyorum. Lütfen 3 Eylül Tavşanlı'nın Kurtuluş Bayramı'na gelecek yıllarda daha büyük önem verelim. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları