22 Mayıs 2021 - Cumartesi

T.H.K ‘NUN PLAKETLE ONURLANDIRDIĞI BAŞKAN HÜSNÜ ÇELİK

Yazar - Bülent Alpagut
Okuma Süresi: 6 dk.
1052 okunma
Bülent Alpagut

Bülent Alpagut

- 05062218413
Google News
 T.H.K ‘NUN  PLAKETLE ONURLANDIRDIĞI  
BAŞKAN HÜSNÜ ÇELİK”   BU PLAKETİ  ASLINDA  
  TAVŞANLI   HALKI ADINA  ALDIM” DEDİ  
       Kütahya’nın gururu, Tavşanlı Türk Hava  Kurumu  sayın başkanı iş insanı Hüsnü Çelik ‘e Ankara’dan ,THK  Kayyum Heyeti Başkanı  Cenap Ahçı  tarafından gönderilen ,  övgü dolu  cümlelerle   taçlandırılmış plaket  Tavşanlı’da memnunlukla karşılandı. THK’nun kuruluşundan bugüne   görev yapmış tüm Tavşanlı  THK Şube Başkanlarını unutmayan THK,bu  defa aynı jesti  bir kez  daha tekrarlamış oldu. 
        Plaketin içeriği şöyle; 
          Sayın   Hüsnü Çelik
                    THK  Tavşanlı Şube Başkanı
 
    Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu veTÜRK Havacılığı’nın  tüm mihenk taşlarında  iz bırakarak  günümüze ulaşan  THK, siz değerli şubelerinin  gösterdiği  hassasiyet sayesinde  geleceğe  emin adımlarla  yürümeye devam edecektir.
    Bu kapsamda, 2020 yılı  gelir sıralamasında  üstün gayret ve başarı gösteren  şubeler arasında  yer almış olmanızı  taktirle karşılıyor  ,başarılarınızın devamını  diliyorum.    Cenap  Ahçı  
                                       THK    KAYYUM     HEYETİ    BAŞKANI 
   
Ben de yıllardır THK Tavşanlı Şubesi’nin bir üyesi olarak bu plaketten büyük bir mutluluk duydum. Ama bu arada  değerli şube muhasibi,bir anlamda tek başına bir ordu olarak gördüğüm hemşehrim Nuri Duğan kardeşimi de unutamam. Kendisi halen emekli olmasına karşın,yıllarını ki 37 yıl olarak  biliyorum  kuruma  hizmet vermiş bu güzel insanı tekrar bir şekilde tekrar Tavşanlı THK Şubesi’nde görmek istediğimi belirtmek isterim. Sevgili başkan iş insanımız Hüsnü Çelik te bu konuda  ümitli.O da Nuri Duğan’ın kurum için ne denli önemli biri  olduğunu düşünüyor.  Sevgili THK Kayyum Heyeti Başkanı,değerli insan Cenap Ahçı Bey’in  bu hassasiyetimizi göz ardı etmeyeceğine inanıyorum. 
        Nasıl ki Nil olmazsa Mısır olamaz ise ,Nuri Duğan olmazsa Tavşanlı THK Şubesi de  bugüne kadar gösterilen başarıları bir daha kolay kolay gösteremez. Nuri Duğan önemli bir insandır. İyi bir muhasiptir. Sadece Tavşanlı THK için değil kendisine bağlı THK Şubeleri’nin de  başarılarında  etkili bir isimdir. Sayın THK Tavşanlı Şube  Başkanı Hüsnü Çelik bile  gece yatağına rahatça uzanıyorsa,uyuyabiliyorsa  mutlaka bu kendisine yürekten inandığı Nuri Duğan yüzündendir. O da zaman zaman benim gibi Kurban Bayramları esnasında  kuruma getirilen deriler bozulmasın diye,tuzlanmasından,depolanmasına kadar  çalışan biriydi. Böyle fedakar çalışanlar sayesinde kurumlar ayakta kalmaktadır. 
         Tavşanlı THK Şubesi yıllar içinde  üzerine düşeni fazlasıyla yapan nadir şubeler arasındadır. çizgisini değiştirmemiş,ülke yararına,millet menfaatına   çalışan başkanları ile  anılacaktır. İş insanı Hüsnü Çelik  ekmek kapısını kapatıp bu şubeye gelip çalışıyorsa, mesaisini  ülkemizin yüce menfaatları doğrultusunda veriyorsa  ,tek bir kuruş talep etmiyorsa elleri öpülmelidir. THK Tavşanlı Şubesi ta zamanın sayın kaymakamı Cevdet Ekmekçi’den bu yana  kuruma hizmet eden köy ve mahalle muhtarlarını,okulların sayın müdürlerini, diğerlerini  plaketle ödüllendirmiş  bir şubedir. Pırıl pırıl,alnı açık,hesabını veren sorumlular sayesinde bugünlere gelmiştir. Sayın THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Ahçı’nın övgü dolu sözleri  boşuna değildir. 
       Ben dahil birçok THK Sempatizanı sadece bir şeye üzüldük. Türkiye’de  sadece birkaç yerde bulunan iş hanlarından birisi Tavşanlı  THK’nun envanterindeydi. Bu iş hanının satılması  bugün bile  bizler için bir hicran yarasıdır..Bugün TAVŞANLI  THK  ŞUBESİ   kendi  malında,ama kiracı pozisyonundadır. Allah iş hanını satın alan Tavşanlılı İş insanı Mehmet Tarhan merhumdan razı olsun ki  satın aldığı iş hanında şubenin faaliyetlerine devam etmesine izin vermiştir de bugün için şubenin bir bina sıkıntısı söz konusu değildir.       İnşallah,bir zamanlar TBMM Başkanı ve çeşitli bakanlıklarda bulunmuş Kütahyalı bir siyaset adamıydı Doç. Dr Mustafa Kalemli’nin törenle hizmete açtığı Tavşanlı  THK  Hizmet binasının  bir eşi Tavşanlı’da tekrar inşa edilir. Ben bugüne kadar THK Tavşanlı Şubesi7ne hizmet vermiş,bugün Hüsnü Çelik’ten gayrisi rahmetli başkanlara Allah7tan rahmet,mevcut başkan Hüsnü Çelik’e de sağlıklı bir uzun ömür diliyor,sevgili Nuru Duğan’ı tekrar bu kurumun şubesi çatısı  altında görmek istediğimi belirtmek istiyorum.  Sevgili başkan Çelik’i de bu plaketİn  Tavşanlı’ya verilmesine  vesile olması hasebiyle  kutluyorum.               
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları