23 Ekim 2020 - Cuma

KERAMİKA DÜNYA MARKALARI İLE AYNI LİSTEDE

Yazar - Bülent Alpagut
Okuma Süresi: 2 dk.
1316 okunma
Bülent Alpagut

Bülent Alpagut

- 05062218413
Google News

KERAMİKA  DÜNYA MARKALARI  İLE AYNI LİSTEDE 

        Bir İş Bankalı olarak  İş Bankası’nın tüm faaliyetlerini  gözlemliyorum.Kızım bir İş Bankası  emeklisi. Benim tek bankam İş Bankası.Bu bankanın  yıllar öncesinde,Tavşanlı’da bir şube açması için Tavşanlılıların  ne kadar büyük bir çaba içinde olduklarını iyi biliyoruz.  .Bugün 19 milyon kişinin ekonomik alanda  bağlı olduğu tek banka İş Bankası  ile Ecom Leaders  tarafından düzenlenen ve organize edilen TÜRKİYE’NİN E-TİCARET LİDERLERİ ARASINDA KERAMİKA SERAMİK FABRİKAMIZ da  yer almış. Bu fabrikanın ürünlerinden sevgili dostum Tavşanlılı iş insanı,baba dostum,örnek insan Himmet Ünal’ın oğlu  Necati Ünal  bana bir koli gönderdi. Ben keramikayı bu koliyle tanıdım. Bugün İzmir’de evimizde bu ürünler baş köşededir. 
      Ulusalararası e-ihracat platformu WORLDEF bünyesinde  Türk İş  Bankası  ana  iş ortaklığı ve FORTUNE Türkiye  medya partnerliği  ile kurulan ECOM LEADERS CLUB,Türkiye’deki  ünlü markaların e-ticaret yöneticilerini gala gecesinde  bir araya getirmiş. E-Ticaretin  nabzının tutulduğu gecede   Türkiye’nin en iyi 100 e-ticaret liderleri açıklanmış. Ecom Leaders ve Türkiye İş Bankası  tarafından düzenlenen  Türkiye’nin e-ticaret liderleri arasına giren Keramika’nın bir başarıya daha imza atması beni gururlandırdı. Dünya markaları arasına katılmak aslında tek başına bir başarıdır. Keramika  e-Ticaret  müdürü  Tuba Öztürk  alınan başarının mutluluğunu yaşayanların arasında. Fırsatları sunan Genel Müdürü Emin Yüce Bey’e de teşekkür  etmiş. Aslında başarı bireysel değildir. Ekip çalışmasının bir ürünüdür. Keramika da bunu göstermiştir.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları