08 Eylül 2024 - Pazar

BELEDİYEMİZİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI

İSMAİL ERYILMAZ(BAŞKÖYLÜ)

Yazar - Bülent Alpagut
Okuma Süresi: 4 dk.
132 okunma
Bülent Alpagut

Bülent Alpagut

- 05062218413
Google News

   GURURUMUZ  BEYİN CERRAHI  GEDİZ’Lİ HEMŞEHRİMİZ
     AV. SUAT  NURSOY’UN OĞLU EGEMEN NURSOY’UN BİR
    SÜREDİR ARNAVUTLUK’TA HİZMET VERDİĞİNİ KAÇIMIZ
                                 BİLİYORUZ           

       Sevgili Gedizli ,Kütahya  Barosu Üyesi Avukat ve eski siyasetçilerimizden  suat  Nursoy’un  yakışıklı  oğlu   Beyin Cerrahı Egemen Bağış bir süre önce Kütahya’da  hizmet veriyordu.  Eski milletvekillerimizden ,sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörü oldu Prof. Dr Vural KAVUNCU’nun iltifatlarına mazhar olan   bu değerli doktorumuz İstanbul’a atandığı gün içim acımıştı.  Çünkü O  bizim için, Kütahya için gerekliydi. Kütahyalı böyle bir evladını elinden kaçırmıştır.
       Ama duydum ki  kendisi ilk etapta üç aylığına Arnavutluk’a gönderilmiş.  Bu defa ikinci bir üç daha Arnavutluk’ta kalması uygun görülmüş. Her gün çok sayıda operasyon yapan bu genç evladımız inşallah yakın bir zamanda ülkemize tekrar döner de bu milletin aziz evlatlarına hizmet vermeyi sürdürür diye düşünüyorum.  Egemen Nursoy’un geleceği parlak. Kendisini daha yükseklerde görmek isteriz. 

 

      SEVGİLİ HEMŞEHRİMİZ İSMAİL ERYILMAZ(BAŞKÖYLÜ)
    KÜTAHYA  ŞEHİR HASTANESİ’NE MÜDÜR OLARAK ATANDI
 
          İsmail Eryılmaz Tavşanlı’nın çocuğu.  Kendisini Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nden biliriz.  Sonra Kütahya’da İl Sağlık Müdürlüğü’nde ve   Evliya Çelebi’de bulundu. Bir özelliği vardı;  vazifesini müdrik,çalışkan,efendiydi.  Bugün kendisi için referans verenlerin tamamı mutlu olmalı . Çünkü layık olduğu yere  Kütahya Şehir Hastanesi’ne müdür olarak atanmış. Kendisini telefonla kutladım.  Allah yolunu açık etsin. Tavşanlılı olarak kendisiyle gurur duyarız. İnsan bir hemşehrisini  böyle güzel yerlerde görünce gerçekten çocuklar gibi seviniyor.  Önemli olan  yöneticilikte  ortalığı bulandırmadan,insanımıza gerçek hizmeti getirmektir.İsmail Eryılmaz da bu konuda usta bir evladımız. İnsanlara yaklaşımı fevkalade.  Keşke böyle hemşehrilerimizin sayısı daha da artsa.   İsmail Eryılmaz’ı ytiştiren aile bireylerini kutluyorum. Güzel bir birey yetiştirmişler. 

            BELEDİYEMİZİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI
               MEMNUNLUKLA KARŞILANDI


           Belediye Başkanımız sayın Ali Kemal Derin ve mesai arkadaşlarının bir plan ve program çerçevesinde Tavşanlı Belediye sınırları içinde başlattığı altyapı çalışmalarının devamı isteniyor. Belediyecilikte gerçek hizmetin yeraltında olan hizmetler olduğu bilinir.  Çünkü  yerüstü hizmetler estetik açıdan güzel görünse de  hiçbir zaman yeraltındaki hizmetlerle kıyaslanamaz.  Bayarılı belediye başkanlarının hepsi de önce yerin altına girmişlerdir.  Kanalizasyonun yetersiz ise yerin üzerini çeşitli çiçeklerle zenginleştirmenin bir anlamı olamaz.  Ama başlatılan çalışmaların kesinlikle halkımızın  işlerini zorlaştırmaması  şart. Bir yer açılıyorsa kısa sürede kapatılmalıdır. Böyle olursa kimse  tedirginlik yaşamaz.  İnşallah öyle olur. Ama  başlatılan çalışma  olumludur.  Ani yağan yağışların birçok yerleşim biriminde nelere sebebiyet verdiğini TELEVİZYON Haberlerinde izliyoruz. Birçok insanımız maddi ve manevi mağduriyet yaşıyor.   Bugüne kadar   bazı belediye başkanlarımızca başlatılan çalışmaların bir devamı olan bu çalışmalar inşallah kış aylarına girmeden sonlandırılır.  Ben peşinen sayın başkana ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları