Ahmet Yılmaz’dan YÖK Özel kalem müdürüne ziyaret

Kütahya

Kültür Yayın: 14 Ekim 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 14.10.2026 23:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

AHMET YILMAZ’DAN YÖK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DR. HASAN GÜÇLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanan Kütahyalı hemşehrimiz Dr. Hasan Güçlü’yü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kütahya üzerine samimi bir sohbetin gerçekleştiği ziyarette, Ankara’da yaşayan Kütahyalılar arasındaki iletişim ve hemşehrilik bağlarının güçlendirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Dr. Hasan Güçlü, Yılmaz’ın Ankara’da gerçekleştirdiği organizasyonların hemşehriler arasındaki iletişimi güçlendirdiğini belirterek bu çalışmalara katkı sunmaya her zaman hazır olduğunu ifade etti. Güçlü, nazik ziyaretinden dolayı Ahmet Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Ahmet Yılmaz, Dr.Hasan Güçlü’ye Kütahya’nın yöresel lezzetlerinden Tavşanlı leblebisini takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.