25 Aralık 2023 - Pazartesi

MUSTAFA GÜLER

MUSTAFA GÜLER

Yazar - Bülent Alpagut
Okuma Süresi: 4 dk.
166 okunma
Bülent Alpagut

Bülent Alpagut

- 05062218413
Google News

   ADALET  VE KALKINMA  PARTİSİ NE DÜŞÜNÜR BİLEMEM
  AMA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER İÇİN BİR  DEFA 
                     DAHA DÜŞÜNÜLMELİDİR  
          Ben sevgili şehir planlamacısı  evladımız Mustafa Güler'i Derecik Köyünden tanırım. Bir köy çocuğudur O . Kendisini yetiştirmiş,kabul ettirmiş bir kardeşimizdir.  Hiçbir insan dört dörtlük değildir. Bakın Allah insanları yaratırken bile ellerinin başparmağının izlerini bile aynı yaratmamıştır.  Hiçbir insan birbirine benzemez. Hiçbir insanın yoğurt yiyişi bile bir değildir.  Bir annenin doğurduğu kardeşler bile çeşit çeşit huylara sahiptir.  Bir evde yaşayanların bile damak tatları aynı değildir.  Kusursuz olmak Allah’a mahsustur.
          Mustafa Güler,bana göre Tavşanlı’nın kabuğunu kıran kişidir. Bugün Tavşanlılı  Tavşanlı’yı göremez. Tavşanlı’yı görenler ilçe dışından gelenlerdir. Hep işitirim, Tavşanlı’nın orta ölçekli bir il görüntüsü verdiğini söylerler.  Bakın Mustafa Güler üç dönemdir Tavşanlı ile kalkıp,Tavşanlı ile oturandır. Ben sevgili Gülr’in kapkara saçlarını,kapkara kaşlarını ve kirpiklerini artık göremiyorum. Saçlarına ak düşmüş. Yılların yorgunluğuyla zaman içinde sağlığı tehlikeye girmiş bir çocuğumuz. İddia ediyorum eğer sevgili Mustafa Güler’i elimizin tersiyle silebiliyorsak bu bizim vefasızlığımızdır.  Allah var,  yaptıklarını kaleme alsak deftere sığmaz.  Hiç kimse çıkıp ta maazallah.” Bugüne kadar ne yapmış ki?” demesin. Söyleyenin gözleri kör olur. Bunu her aklı başında,her vicdan sahibi Tavşanlılı  söyleyemez. İstisnalar da  durumu değiştirmez. Öyleyse daha vakit var, Adalet ve Kalkınma Partisi  yetkili kurulları,kişileri  acilen Mustafa Güler’e en azından bir dönem daha  fırsat vermelidir. Çünkü sevgili Güler’in bildiğim kadarıyle vizyon projeleri vardır.  Bu projeler Tavşanlı için hayati önemi haizdir.  İşte ben de  ne kadar zamandır yerel seçimlerde bir hemşehrimizin  belediye başkanlığı görevine getirilmesi hususunda fikirlerimi söyleyemiyorum. Ama gerçekten sevgili Mustafa Güler yoksa işxte o zaman düşüncelerimi korkmadan,çekinmeden açıklayacağım.  Bakın ünlü siyasetçilerimizden birisinin sözleri vardır:” Dereden geçerken at değiştirilmez” Buna gerek var mı? Yani at değiştirmeye ihtiyaç var mı?  Bilmiyorum ama yetkililerin iki düşünüp bir konuşması zamanıdır.  AK Parti’nin  durup dururken üç dönem  diye çalışan,çabalayan bir belediye başkanını infaz edeceğini sanmıyorum.  Yarın bir gün böyle bir durumla karşı karşıya kalınırsa kimse infaz edilen hakkında konuşmasın.  İş işten çoktan geçmiş olacaktır.  Diyeceksiniz; Tavşanlı’da Belediye Başkanlığı yapacak kimse yok mu? Olmaz mı?  Her Tavşanlılı,kendisine güvenen kişi bu konuda kollarını sıvayıp yola çıkabilir. Bu göreve talip olabilir. Ama  tebdil-i mekanda ferahlık vardır diyerek  bir başkaları bu göreve  aday olarak gösteriliyorsa yanlış yapılıyor derim.  Bundan sonrası  sürekli ülke genelinde vatandaşların fikirlerini almak için  nabız yoklayan   siyasi partilerimize düşüyor. Bakın iddia ediyorum sevgili Mustafa Güler çıkıp ta illa da” tekrar  belediye başkanı olmak istiyorum “demiyor. Demez de .Onun buna ihtiyacı da yok.  Ama değirmen dönüp dururken   değirmenin çarklarına çomak sokmayalım derim.  Şu da unutulmamalıdır; sevgili Mustafa Güler AKP’li olarak iki dönemdir belediye başkanıdır. Daha önce başka bir  siyasi partimizin mensubuydu. Yani bir dönem daha belediye başkanı olarak düşünülebilir.  Tavşanlı’dak AK Parti oyları Ona yeter. Benden bu kadar. Ben Tavşanlı Partisi’nin bir üyesi ve sempatizanıyım. Tavşanlı için hayırlı olan her yerde ve her şeyde varım. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları