14 Ocak 2023 - Cumartesi

İMAM AHMET VE ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜRLER

İMAM AHMET VE ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜRLER

Yazar - Bülent Alpagut
Okuma Süresi: 3 dk.
248 okunma
Bülent Alpagut

Bülent Alpagut

- 05062218413
Google News


 İMAM  AHMET VE ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜRLER
       Linyitspor ne zaman zorda olsa kendi evlatlarının ellerinde  yükselmiş,başarılara imza atmıştır. Yıllar içinde TFF Ligleri’nde unutulmaz başarılara imza atan Tavşanlı Linyitspor’da Teknik Direktör İmam Ahmet( Erdinç)’in  kasığındaki bir fıtık nedeniyle rahatsız olması beni çok üzdü. Kendisine şifalar diledim.  Gelir geçer ve sağlığına kısa zamanda kavuşur.  Ama bir Tavşanlılı olarak kendisine,sevgili arkadaşları Burhan ve Bülent ile  diğerlerine  teşekkür etmek benim görevimdir.  Linyitspor uzun süredir Bal  Ligi’ndedir .Amacı ilk etapta önce TFF 3. Milli Ligi’ne  çıkmak,ardından yabancısı olmadığı TFF 2. ve 1. Milli Ligleri’ne tekrar yükselmektir. Linyitspor’un en büyük rakibi  yine TKİ  Genel Müdürlüğü’dür.  Çünkü bu güzide ekip bu genel müdürlüğün ekibidir.  Adını da “Tavşanlı “sözcüğüyle taçlandırmıştır. Bugünün AB Standartlarındaki gece maçları da oynanabilen Ada Stadı bu güzide ekibin başarıları göz önünde bulundurularak,haklı olarak,   Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca Tavşanlı’ya  sunulmuştur. 
       Tavşanlı Linyitspor, bir müessese/İşletme takımıdır.  Birçok futbol takımının  elde ettiği nimetlerden yararlanamamaktadır. Tavşanlı Garp Linyitleri İşletmesi , TKİ’nin yıllar içinde hep gözbebeği olmuş,gelir elde ettiği  bir kurum olmasına karşın   yürekli,cesur,futbolu seven   genel müdürlerin’istisnalar dışında’  ilgisiz kalmalarından ötürü bugün hak ettiği yerde,ligde değildir. 
        Şimdi yeni bir teknik direktörle,yeni bir yönetimle “ Nerede kalmıştık?” denilerek yola devam edilecektir.  Henüz kaybedilmiş bir şey yoktur.  İkinci devre Tavşanlı Linyitspor yeniden eski görkemli günlere yelken açmalıdır.  Eğer bir yerlerde sıkıntılar varsa Tavşanlı’nın akıllı,bilgili, deneyimli yetkilileri  şimdiden  bir plan ve program içinde olmalıdırlar.  Tavşanlı Linyitspor sadece ilgi beklemektedir.  Linyitspor çocuklarını yemeden  yola devam etmelidir.  
        Son aldığım bilgilere göre Tavşanlı Linyitspor yeni bir teknik kadro oluşturmuş. Yeni teknik direktör ve yardımcıları göreve başlamış. Hedef ikinci yarıda  kaybedilenleri n telafisiymiş.   Bu arada Linyitspor’un nokta transferleri de yapılıyormuş.  Yani Linyitspor için.” Nerede kalmıştık?”demek yerinde olacaktır.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları