23 Mayıs 2017 - Salı

Abdussamet Öztan kimdir

Yazar - Abdussamet Öztan
Okuma Süresi: 2 dk.
3699 okunma
Abdussamet Öztan

Abdussamet Öztan

-
Google News

Abdussamet Öztan kimdir
    1986 yılında​ Kütahya/Tavşanlı’da dünyaya gözlerini açtı. İlk ve orta öğrenimini Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tamamladıktan sonra 2004 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimine başladı. 2009 yılında tamamladığı lisans eğitiminin ardından kişisel merak ve kabiliyetleri doğrultusunda ufak çaplı ses kayıtlarına başladı. İkinci üniversite olarak da önlisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Bölümü'nde 2015 yılında tamamlamıştır.

    Hâl-i hazırda Risale Ofis İlim ve Kültür Derneği'nin yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmekte olup, diğer yandan yerel gazete ve bazı internet sitelerinde köşe yazarlığı, bireysel bazda seslendirme ve dublaj çalışmaları yapmakta olup, sosyal medyada ise youtuber ve senarist olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
    Aralık 2015’ten itibaren Tavşanlı Ekspres gazetemizde ve 43haber.com internet sitemizde yazı hayatına başlayan ve hal-i hazırda yazılarına haftalık olarak devam eden Abdussamet Öztan; her hafta merak edilen konular üzerine ilginç, sıradışı ve karşılıklı muhabbet tadında kaleme aldığı yazılarıyla bizden biri.. Ayrıca Risale Ofis ekibiyle hazırladıkları kendi prodüksiyonları olan videolarla insanların merak ettiği, başkalarına sormaktan çekindiği bir çok ‘cevap aranan sorulara, doğru bilinen yanlışlara ve yanlış bilinen doğrulara’ YouTube ve benzeri sosyal medya kanalları üzerinden dikkat çekmeye çalışmaktadırlar.

Sosyal medya hesaplarına,
Facebook-Instagram-Twitter’da @AbdussametOztan araması yaparak ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları