21 Kasım 2014 - Cuma

TAHTALI

Yazar - Tuna İşleyen
Okuma Süresi: 3 dk.
5177 okunma
Tuna İşleyen

Tuna İşleyen

tunaisleyen@hotmail.com - 0
Google News

Yediğim İçtiğim Benim Olsun Gördümklerimi Anlatayım...

Geçtiğimiz günlerde Emet ilçesi ile Hisarcık arasında bulunan Yeniceköy yakınındaki Tahtalı'ya gittik. 

Sabah kahvaltısı için bulunduğumuz bu güzel mekanda Emet Termal İşletme Müdürü Mesut Terziler beyfendi bizleri karşıladı.

Buraya ulaşım oldukça kolay. Emet'ten Hisarcık ilçesi istikametine gidildiği anda büyükçe tabelalar bizleri yönlendirdi. 

Tahtalı denilen yere bir Emetli olarak ilk kez gidiyordum. Harika bir yer. İnsan oranın güzelliğini gördüğü anda,  "boşyere Uludağ'a gidiyorlar" diyesim geldi.  Temiz havası, yemyeşil çam ormanları ve bol oksijeni bulunan bölgede su kenarında güzel bir dağ evi var. 

Burada isteyenler sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerini ocak başında yiyebiliyorlar. 

Fiyatlara gelince oldukça da hesaplı.   

İlk kez gittiğim bu yeri bana çok sevdiğim yaklaşık 5 yıldan bu yana tanıştığım Emet Termal Otelde görevli Hasan Akarsu abim tavsiye etmişti. Burası da zaten Karaderili şirketler grubu otelinin isteyenler için alternatif yeri olarak yapılmış.

İçerisinde birçok şeyi barındırıyor. Örneğin bir çocuk altı değiştirme odası, marketi, mesciti, mangal alanı....

Tüm hizmetleri ile mükemmel bir yer.

Buradan Tavşanlı'ya dönüş yaptığımızda  bir tavsiye ile Köprücek köyü girişinde saç kavurma yapılan bir lokantaya girdik. 

Burada Gökhan Çalışkan adında adı gibi çalışkan bir arkadaş var. Gediz Meslek Yüksek Okulu Aromatik Bitkiler Bölümü mezunu arkadaş.  Günlüce'de Halk Eğitim vasıtasıyla bitkiler üzerine eğitim vermiş. Aslanapa Halk Eğitim'e bağlı görev yapmış arkadaş. 

Güzel bir misafirperverliği var. Lokantasına Kitaplık yapmış ki buraya gelenler kitap okusunlar diye. Oranın da gurme misali yemeklerini tattıktan sonra doğduğumuz değil doyduğumuz yere Tavşanlı'mıza geri döndük. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.