24 Temmuz 2023 - Pazartesi

Kuruçay Belediyesi Sosyal Tesisleri

Genç ve Başarılı Başkan Erhan Demiray hakkında aslında yazılacak çok güzel methiyeler var

Yazar - Tuna İşleyen
Okuma Süresi: 3 dk.
794 okunma
Tuna İşleyen

Tuna İşleyen

tunaisleyen@hotmail.com - 0
Google News

Evet Tavşanlı ilçesinde Kuruçay Belde Belediye Başkanlığı yapan Genç ve Başarılı Başkan Erhan Demiray hakkında aslında yazılacak çok güzel methiyeler var. Fakat ben bunlardan sadece birini bugünlük ele alacağım.  O da Kuruçay Belediyesi Sosyal Tesisleri.

 

 

 

Hafta sonu piknik amaçlı daha doğrusu hava değişimi için Kuruçay Göletine gittik ailecek. Burada çok güzel oturma grupları ve birkaç güzel şeyler daha yapılmış. Burada birkaç saat olta ile balık tutmaya çalıştıktan sonra dönüş yoluna geçtik. Mesire alanında hazırlıksız idik ve ailenin en küçüğü oğlum Mustafa Şahin İşleyen, orada burnuna gelen  ızgara kokuları nedeni ile canı özenmişti. Gidip de isteyemedik de, sonra kısa süre sonra Kuruçay Beldesinden geçerken Kuruçay Belediyesinin işlettiği sosyal tesisi gördük. Çok güzel bir aile çay bahçesi ve yemek alanları oluşturulmuş. Buraya Tavşanlı ilçemizden ve çevre ilçelerden de gelenler olduğunu gördüm. Çocuk oyun alanları, yemyeşil ağaçların serinleticiliği ve nostaljik lambaları ile çok farklı güzellikte görünüme kavuşmuş. Çalışanların hizmetleri de çok güzel ve fiyatlar da çok uygun. Kar amacı güdülmeden nerede ise maaliyetine yapmışlar. Saat 21.00'den sonra vardığımız için ızgarada çok fazla seçeneğimiz yoktu ancak yine de sağ olsunlar müşteri memnuniyetini düşünerk hizmet verdiler. Buradan fiyatları yazmak isterdim ancak bu yazımız kalıcı olduğu için ileriki aylarda fiyat değişimi olabileceğinden yazmıyorum. Sadece örnek olarak 2023 yılı gittiğimiz Temmuz akşamında ızgara köfte 110 TL, Şişe gazoz kola türü 12, Çay 4 ve ayran 12 TL idi. Farklı pide ve ızgara çeşit seçenekleri de bulunuyor. 

Diyeceğim mutlaka uğranılması gereken bir yer. Kütahya Tavşanlı ilçesinden Örencik - Çavdarhisar yol üzerinde Kuruçay Beldesininin hemen girişinde bulunan geniş ve ferah aile mekanı. 

Teşekkürler Başkan Erhan Demiray. 

Bir diğer konu da çiftçinin hizmetine sunulan biçer döver idi. Onu da ayrıca haber olarak okuyabilirsiniz çok kısa sürede.

#
Yorumlar (1)
Şükrü derler
06.08.2023 17:03
O geçerken ugradıgın bina kaçak bina altı buçuk yıl kaçak elektirik kullandı ortaya çıkınca kitabına uydurdular o binayı seyyar büfe diye gösterip abonelik aldılar sen gazeteci olarak bunlarıda araştırdınmı
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.