19 Şubat 2023 - Pazar

Sosyal yardımlaşma vakfına kayıt yapılması gerektiği

sosyal yardımlaşma vakfına kayıt yapılması gerektiği

Yazar - Tuna İşleyen
Okuma Süresi: 2 dk.
1116 okunma
Tuna İşleyen

Tuna İşleyen

tunaisleyen@hotmail.com - 0
Google News

Uzun süredir yazmadım. Sebebi belkide dünya telaşı. Bu dünya telaşı içerisinde kaybolup gidiyoruz. Son yaşadığımız ve hala yaşamaya devam ettiğimiz Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem olayı biz kendi içimizde olmak üzere komşu ülkeleri ve dünyayı etkiledi. Ülke olarak yaşadığımız bu olay hepimizi derinden üzdü. Hepimiz bölgeye uzak olsak da elimizden gelen gayreti gösterdik. Kimimiz gıda, kimimiz erzak, kimimiz maddi destek ve kimimiz de dua yolladık. Çoluk çocuk yaşlı genç hep birlikte koştuk. Birçok mesaj geldi, her yerden geldi bu mesajlar. Kimi "evimi vereyim" dedi kimi de "gelen ailelere maddi destek vereyim" dedi. Tüm vakıf ve dernekler, siyasi partiler, odalar kendi içerisinde çalışmalar yaptı. Allah razı olsun. Yeşilyay Derneği Tavşanlı ilçe temsilcisi Celalettin Altay ile birlikte ,  Kızılay Tavşanlı şube başkanı Mümtaz Serdaroğlu ile görüştüğümüzde " giyim yardımı sevgi evinde gıda ise Kızılay 'dan yapılıyor.  Yaklaşık 600 kişi deprem bölgesinden ilçemize geldi. Yapılan yardımlar konusunda halkımız çok duyarlı " dedi. 

 

 

 

 

Ancak bu sıra depremzede olmayıp kendini depremzede göstermek isteyenler de çıkabileceğini, o nedenle önce sosyal yardımlaşma vakfına kayıt yapılması gerektiğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.