24 Mayıs 2022 - Salı

BU BELKİ DE HEPİMİZİN AYIBI

Yazar - Tuna İşleyen
Okuma Süresi: 2 dk.
592 okunma
Tuna İşleyen

Tuna İşleyen

tunaisleyen@hotmail.com - 0
Google News

  “BU BELKİ DE HEPİMİZİN AYIBI”
Toplum olarak büyük  bir problemimiz çevreye duyarlı olmayışımız. 
Dağçeşme Mahallesinden başlayarak Moymul Mahallesinin üzerinden geçen Kavaklı Mahallesi  hat üzerinde geceleri içilen alkollerin şişe ve tenekeleri sabahları öğrencilerin gözü önünde duruyor. Bu bana göre  hepimizin hatası eğitimden, asayişe, basın mensuplarına ve hatta belki de din görevlilerimize kadar sorumluluğumuz var. Çocukların gözü önünde bu şişelerin durması hiç hoş değil. 

 


Bir diğer konu da aynı yerde öğrenci servisleri belediyeden araçların manevra alanı açılmasını istemişler ve Belediye başkanı Mustafa Güler buraya bizzat gelerek incelemiş ve şoförlerin bu isteği yerine getirilmiştir. Geçtiğimiz hafta da buraya öğrenci taşıyan bir şoför arkadaş ile karşılaştık. Aynı yere veya asfalt kenarında yine buradan dolmuşlara binecek öğrenci veya vatandaşlar için durak yapılmasını talep ettiler. Çünkü yazın sıcağı diğer mevsimlerde de yağmuru ve yağan kar insanların üzerinden geçiyor. 
Bu arada belediyemize bir konuda teşekkür etmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz hafta bir şehit isminin bulunduğu tabelanın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce boyanarak zarar verilmişti. Daha sonra yine eskisi gibi yepyeni hale getirilmiş. Bunun için de ayrıca teşekkür ederiz. 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.