YRP Genel Başkanı Erbakan Ak Parti Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Tuna İşleyen - Görüntülü

Siyaset Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 19:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1149 okunma
Google News

ERBAKAN AK PARTİ SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, semt pazarını ve esnafı ziyaret etti.

Tavşanlı ilçesinde partililer tarafından karşılanan Erbakan, ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Seçim bürosunu ve Durak Mahallesi Küçük Meydanda bulunan seçim standını ziyaret eden Genel Başkan Fatih Erbakan burada halk seslendi.

Kütahya’nın 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’ne yüzde 10’un üzerinde oy ile destek olduğunu ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Kütahya’da daha yüksek oy almayı beklediklerini söyleyen Erbakan, 31 Mart seçimlerinde sandıkları patlatacaklarını ifade etti.

Erbakan, yaptığı konuşmasında , " Milletimiz rantçı belediyecilikten bıkıp usanmış, vatandaşın derdi ile dertlenmek yerine teşkilatını, akrabasını yandaşını zengin etme peşinde olan bir belediyecilik yerine ahlaklı belediyeciliği, milli görüş belediyeciliğini arıyor. Tek bir hurma tanesi 15 TL, kilosu değil tanesi 15 lira. Bu vatandaş Ramazan'da ne yiyip içecek. Açlık sınırı 19 bin 500 TL, emekli maaşı 10 TL. Asgari ücret 17 binde. Yoksulluk sınırı 53 bin lira olmuş. Türkiye'de kaç haneye bir ayda 53 bin lira giriyor? Bu matematiğe göre Türkiye'de halkın yüzde 85'i yoksul. 31 Mart'ta Türkiye'de Yeniden Refah'ın sandıkları patlatması iki açıdan çok önemli birincisi 1 Nisan itibariyle ahlaklı belediyeciliğin başlaması, ikincisi de 31 Mart'da Yeniden Refah'ın göstereceği başarı 2028'de milli görüşün Yeniden Refah'ın iktidarının yolunun önünü açacak onunu için önemli. Allah rızası için kadrolar, Dünyacı değil, ahiret öncelikli kadrolar gelecekler ve 1 Nisan'dan itibaren Ahlaklı belediyeciliği yeniden başlatacaklar. 94 Ruhunu yeniden canlandıracak, yeniden tarih yazacak, yeniden destan yazacak inşallah." diyerek belediye başkan adayı Ali Kemal Derine destek verilmesini istedi.

 

Konuşmasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yolunun üzerinde bulunan AK Parti seçim bürosunu da ziyaret ederek AK Parti Tavşanlı ilçe başkanı Himmet Özer ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Özden'e " Allah yardımcınız olsun" dedi.

                                           

#
Video
Yorumlar (2)
Osman
10.03.2024 19:33
Bu Ali Ataş abimin tayfası niye sürekli saldırı halinde devlet bahçeli Tavşanlımıza gelse yrp li olarak ben mutlu olurum bunlarda bu çekememezlik niye
Alpaslan K
10.03.2024 12:41
Mirasyedi evlat Tavşanlı’ya gelmiş, hoş gelmiş ama Başkan Ali Ataş’ın mahalle ziyaretleri bile bundan daha kalabalık.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.