Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin başarısı

Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin başarısı

Eğitim Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 09:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
208 okunma
Google News

Tavşanlı Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bursa Bölge Yarışmalarında başarı elde ettiler.

18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bursa Bölge Yarışmalarında, Tavşanlı Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri değerler eğitimi alanında önemli bir projeye imza attı. Proje Danışman Öğretmeni Meral Çakmak rehberliğinde, Elif Feyza Demiryılmaz, Maide Dinç ve Zümra Nur Çakmak öğrencileri, "Dijital Oyun Bağımlılığıyla Mücadelede Okul Projelerinin Katkısı: SOBE (Sanal Oyun Bağımlılığı Eğitimi) Örneği" isimli projeyle bölgede üçüncü oldu.

Öğrenciler  Elif Feyza Demiryılmaz, Maide Dinç ve Zümra Nur Çakmak'ın başarısı, değerler eğitimi alanında oluşturdukları farkındalık ve özgün yaklaşımlarıyla dikkat çekti.Öğrencilerin bu başarısı, değerler eğitimi alanında yarattıkları farkındalık ve özgün yaklaşımlarıyla dikkat çekti. Öğrencilerin emekleri ve projeye verdikleri katkı, Tavşanlı'nın eğitimdeki başarısını bir kez daha göstermiş oldu.

Proje Danışman Öğretmeni Meral Çakmak'ın öğrencilere sağladığı rehberlik ve destek, bu başarının arkasındaki önemli faktörlerden biri oldu. Öğretmenin öğrencilere sunduğu bilgi birikimi ve deneyim, projenin başarısında büyük rol oynadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.