Hibe araçlar güç kattı

Kütahya

Ekonomi Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 15:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
147 okunma
Google News

Galatya Enerji Üretim A.Ş tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan kamyonun ilk partisini oluşturan 4 adeti araç parkımıza mart ayında dâhil olmuştu. 4 kamyondan oluşan ikinci parti kamyonlarda Mayıs ayı başı itibarı ile araç parkımıza dâhil oldu.

Konuyla ilgili bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura; “2024 başında duyurusunu yaptığımız Galatya Enerji Üretim A.Ş tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilen 8 adet 2024 model 10 teker çift çeker kamyonların 4 adetinin teslimini mart ayı ortasında yapmıştık. Diğer 4 adet kamyonumuzun tesliminin de dün itibarı gerçekleştirdik. Geçmiş yıllarda büyük çapta yenilediğimiz ve güçlendirdiğimiz filomuza her yıl yeni araç ve iş makineleri ilave ederek güçlü ve sürdürülebilir olmasını sağlıyoruz. Bu kamyonlar ile Rabbim kazasız belasız hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip etsin inşallah.

Bu vesile ile Galatya Enerji Üretim A.Ş’ne  hibe araçları kısa sürede teslim ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.