Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanından davet

Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanından davet

Spor Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 20:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
203 okunma
Google News

KÜTAHYA TEK YÜREK, MAVİ LACİVERTE TAM DESTEK!

Değerli hemşehrilerim ve kıymetli Belediye Kütahyaspor taraftarı; 

Takımımız 3.Grup’un 29. haftasında oynadığı Büyükçekmece Tepecikspor maçında aldığı sonuçla Play-Off oynamaya hak kazandı ve 2. Lige yükselmek için şehrimizi umutlandırdı. 2. Lig’e yükselerek şehrimizin yüzünün gülmesine çok yakınız. Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılının ilk yılında hedefe ulaşarak şehrimize bu hediyeyi vermek için şahsım ve yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve belediyemiz büyük bir gayret içerisinde. Bu gayrete, kadim şehir Kütahya’mızda yaşayan her hemşehrimimizi ve renktaşımızı “KÜTAHYA TEK YÜREK, MAVİ LACİVERTE TAM DESTEK” diyerek destek olmaya davet ediyoruz. 

El birliğiyle takımımıza destek olarak bunu başaracağımıza inanıyor ve tüm hemşehrilerimizin bu yolda bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. 

Sevgi ve saygılarımla… "

Osman ALTINKAYA
Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.