Koltuklar Çocuklara Teslim Edildi

Tuna İşleyen

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 08:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
95 okunma
Google News

Koltuklar Çocuklara Teslim Edildi


Kaymakam Hayrettin Baskın , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Vesilesiyle Ziyaret Edildi 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, ilçemiz Şehit Halil İbrahim Öztürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yuşa Bera Oral, öğretmenleri eşliğinde Kaymakam  Hayrettin Baskın 'ı makamında ziyaret etti.


Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’in makamı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi düzenlenen devir teslim töreniyle Tavşanlı Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yekta Sait Yıldırım’a teslim edildi. 


Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 23 Nisan öncesi düzenlenen devir teslim töreniyle Beyköy İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Belinay Hakarayan, minik Emniyet Müdürü olarak göreve başladı.


Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanı   Canberk Öztürk makam koltuğunu temsili olarak öğrenci  Yusuf Eymen Üzülmez'e  devretti. Temsili yer değiştime programına okul müdürü  Tahsin Koçyiğit   ve okul müdür yardımcısı Mehmet Ali Şahin de eşlik etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.