23 Nisan coşkusu

Tavşanlı

Çocuk Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
261 okunma
Google News

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu yurt genelinde olduğu gibi Tavşanlı’da da yaşanıyor.

Resmi programlar sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunum töreniyle başladı. Daha sonra ilçe Kaymakamı Hayrettin Baskın makamında tebrikleri kabul etti. Çocukların hazırladığı ve vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği 23 Nisan kutlamaları saat 10:30’da Ada Stadyumu’nda başladı.

Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye başkanı Ali Kemal Derin, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, Ağır ceza reisi Osman Turan, Jandarma komutanı Canberk Öztürk, ilçe emniyet müdürü Güven Türkmen, belediye başkan yardımcıları Aziz Solmaz, İrfan Güleç ile Mehmet Ali Akar’ında katıldığı kutlamalarda öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ayakta alkışlandı. Programda ailelerin heyecanıda gözlerden kaçmadı. Başarılı çocuklara verilen ödül ve başarı belgelerini takdim eden protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çekildi. Belediye Başkanı Derin, tüm çocukların 23 Nisan’ını kutladı ve “her günümüz böyle coşkulu, mutlu geçsin. 23 Nisan kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.