Yenişehirlioğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekti

İçeride güçlü olmayan asla dışarıda güçlü olamaz

Siyaset Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 09:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
169 okunma
Google News

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekti.

 

Kütahya’da proje tanıtım toplantısına katılan Yenişehirlioğlu, "İçeride güçlü olmayan asla dışarıda güçlü olamaz" dedi.

 

Türkiye’nin her daim güçlü olması gerektiğini dile getiren Yenişehirlioğlu, "Yedi düvel İslam dünyasını ezmişken, tek kale olan Anadolu coğrafyasını bölüp parçalamak isterken, biz bir ve bütün olarak içerideki gücümüzü tekrar var ettiğimizde, Allah’ın izniyle daha büyük Türkiye inşa ettiğimizde, söz sahibi olarak istediğimizi yapmak, zalimlerin zulmüne son verme noktasında, güçlü Türkiye’yi var etmek için söz veriyor muyuz?" diye konuştu.

 

Proje tanıtım toplantısında AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay birer konuşma yaptı. Etkinlik AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu’nun projelerini açıklamasıyla devam etti. Saraçoğlu, 31 Mart’ta Kütahya’nın yeniden AK belediyeciliğine kavuşacağını söyledi.

 

Daha sonra ünlü sanatçı Uğur Işılak sahne aldığı. Işılak, salonu dolduran Kütahyalıları coşturdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.