Tavşanlı ilçesinde Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular iftarda bir araya geldi

Tuna İşleyen - Görüntülü

Gündem Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 12:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
774 okunma
Google News

 

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular iftarda bir araya geldi

 

Tavşanlı'da Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası, düzenlenen organizasyon ile Düğün Salonu'nda birlik ve beraberlik iftarında buluştu.

Düzenlenen etkinliğe, terziler, tuhafiyeciler ve ailelerinin yanı sıra, Türkiye Terziler Federasyonu Genel Başkanı Ali Sefa Şen, Kütahya Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, siyasi partilerin Tavşanlı Belediye Başkan Adayları ve çeşitli davetliler katıldı.

Türkiye Terziler Federasyonu Genel Başkanı Ali Sefa Şen, yaptığı konuşmada, daha önceleri Tavşanlı Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular oda başkanı Halil Sezer'in güzel birlikteliklere imza attığını, iftar programların geleneksel hale getirdiğini bildiğini ve buna da bugün şahit olduğunu ifade etti.

Ali Sefa Şen, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, sektörde dayanışmanın önemine değindi. Şen, terziler ve tuhafiyecilerin güçlerini birleştirerek daha güçlü bir sektör oluşturabileceklerini belirtti.

Kütahya Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Tavşanlı'daki terziler ve tuhafiyecilerin buluşmasına katılarak destek verdi. Yiğit, sektörün güçlendirilmesi ve esnafın haklarının korunması adına her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Gecede konuşan Başkan Halil Sezer, " Gerçekleştirdiğimiz iftar programlarını bundan sonra da daha güzel ve daha tertipli şekilde devam ettirmek istiyoruz. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz hepinizin Ramazan ayını kutluyorum." dedi.

 

Düzenlenen birlik iftarında Oda üyesi Kıbrıs Gazisi Ali Yıldırım'a, deri işlemeciliğinde Devlet sanatçısı ünvanı alan Tahsin Kiriş'e, Meslekte 50 yılını doldurmuş ve halen devam eden Ayakkabı tamircisi Yüksel Göktürk'e ve terzi Halil İbrahim Uslu'ya plaket takdim edildi.

 

 Terziler ve tuhafiyeciler, gelecekte de benzer etkinlikler düzenleyerek bir araya gelme ve sektörlerini güçlendirme yolunda kararlılıklarını sürdüreceklerini belirttiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.