Şampiyon Tavşanlı

şampiyon Tavşanlı

Spor Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 12:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
576 okunma
Google News

Kütahya OBM halı saha futbol turnuvasında şampiyon Tavşanlı

 

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve 7 Orman İşletme Müdürlüğünün katılımı ile gerçekleşen halı saha futbol turnuvasında şampiyonluğu Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü kazandı.

 

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarını bir araya getirmek, birimler arasındaki kaynaşmayı sağlamak, mesleki motivasyonlarını arttırmak, dostlukların pekişmesi, dayanışmanın arttırılmasını sağlamak amacıyla Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve 7 Orman İşletme Müdürlüğünün katılımıyla gerçekleşen Halı Saha Futbol Turnuvası 3.lük ve final maçıyla sona erdi.

 

Halı Saha Futbol Turnuvası maçlarını yakından takip eden Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, turnuva boyunca çok güzel anların, anlamlı buluşmaların ve çekişmeli maçların oynanması ile amacına ulaşılan bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ve bütün takımlara teşekkür ettiğini söyledi. Turnuvayı Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Arpacı, Savaş Ünle ve Taner Nişancı da takip etti.

 

Turnuvada gol kralı ödülünü 11 gol ile Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğünden Tahsin Yurdcu aldı.

 

Simav Orman İşletme Müdürlüğü ile Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü arasında oynanan maçı 9-5 kazanan Simav Orman İşletme Müdürlüğü 3.’lük kupasını, Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü, Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğünü 7-1 yendiği maç sonucunda Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğü 2.’lik kupasını alırken, Halı Saha Futbol Turnuvasında Şampiyonluğu Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü kazandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.