Polis şehir magandalarına göz açtırmıyor

GÖRÜNTÜLÜ

Asayiş Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1183 okunma
Google News

Polis şehir magandalarına göz açtırmıyor

Polis şehir magandalarına göz açtırmıyor

Kütahya'nın Tavşanlı lçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Tahsin Buruk Caddesi girişinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan kavgada bir kişi ait araçtan çıkardığı pompalı tüfekle husumetli olduğu kişiyi hedef alarak  4 el ateş etti. Olay anı iş yeri  güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

İlçenin en işlek caddesi olan Tahsin Buruk Caddesinde  tüfekten çıkan saçmalar olay sırasında yoldan geçmekte olan K.Ç.’ ye isabet etti.  Olay sırasında Caddenin kalabalık olmaması olası faciayı önledi.  Yaralı K.Ç., 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin  ardından Tavşanlı Doçent Doktor Mustafa Kalemli Hastanesine kaldırıldı.

Silahlı Kavga ihbarı üzerine belirtilen adrese ivedi  şekilde intikal eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavgaya karışan kişileri ve olay yerinden kaçtığını tespit ederek kaçan kişiler için  arama başlatan ilçe emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri  şüpheli şahısları  suç unsuru ile birlikte kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Aracın  sahibi ve şoförü olan şüpheli , Kütahya istikametine seyir halinde iken yakalandı.

Olayda ateş ederek yaraladığı söylenen kişi tespit edilen mahkemece tutuklanarak Tavşanlı T Tipi Ceza evine gönderildi. Olaya karışan diğer şüpheliler serbest bırakıldı

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.