Özel idareye yeni araçlar

Kütahya

Ekonomi Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 08:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
235 okunma
Google News

Galatya Enerji Üretim A.Ş tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan 8 kamyonun ilk partisini oluşturan 4 adeti araç parkımıza dahil oldu. 4 kamyondan oluşan ikinci parti kamyonlarda Nisan ayı içerisinde araç parkımıza dahil olacak.

Konuyla ilgili bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura; “Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız Galatya Enerji Üretim A.Ş tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan 8 adet 2024 model 10 teker çift çeker kamyonların 4 adetinin teslimini aldık. Diğer 4 adet kamyonumuzun tesliminin de Nisan ayı içerisinde yapılacak.  Geçmiş yıllarda büyük çapta yenilediğimiz ve güçlendirdiğimiz filomuza her yıl yeni araç ve iş makineleri ilave ederek güçlü ve sürdürülebilir olmasını sağlıyoruz. Bu kamyonlar ile Rabbim kazasız belasız hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip etsin inşallah.

Bu vesile ile her daim bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Musa Işın’a ve Milletvekillerimiz Adil Biçer’e, İsmail Çağlar Bayırcı’ya, Mehmet Demir’e, İl Genel Meclisi üyelerimize ve Kamyonları hibe eden Galatya Enerji Üretim A.Ş’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.