Önsay ve Belediye Başkan Adayı Saraçoğlu Aşiyan Ajans İftarında

Kütahya

Gündem Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 18:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
448 okunma
Google News

İl Başkanı Önsay ve Belediye Başkan Adayı Saraçoğlu Aşiyan Ajans İftarında

 

Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz'ın Grand De Lux düğün salonunda 'Kütahya Buluşmaları' başlığı altında '400 Konuk İle İftar' organizasyonu gerçekleştirdi.

-AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay,

-AK Parti Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu,

 

-Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü,Prof.Dr. Ali Osman Öztürk - Cumhurbaşkanlığı devlet bilgi koordinasyon merkezinden Uzman Ünal Okumuş - TBMM den İstanbul milletvekili danışmanı Nasuh KAYA -Afyon ziraat katılım bankası müdürü Hakan Koca ve STK temsilcertemsilcileri ile iş dünyasından konukların katılımı ile gerçekleşti.

Programın sunuculuğunu basından Mustafa UYSAL ile DPÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Hediye Irmak'ın gerçekleştirdiği organizasyon,Kütahya Dönenler Camii imam hatibi Fatih Alparslan Özen'in kıraatı ile başladı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ; Konukların Ramazan ayını tebrik ederek, her zaman olduğu gibi yine bir Ramazan akşamında, iftar programı düzenleyen Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz'a  çok teşekkür ederek, Kütahya ve Ankara'da yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı başarılar diledi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu ;  "Aziz Kütahya'mızda ve Ankara ilimizde birliktelik adına,katkı sağlayıcı faaliyetlerde bulunduğu için Aşiyan Ajans'a  teşekkür ediyoruz"  diyerek, "Bizler siyasetçiyiz, siyaset yapıyoruz." dedi.

 

Saraçoğlu , Yaklaşan yerel secimler için 65 gündür canla, başla sahada çalıştıklarını ifade ederek bu seçimlerin ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ;   iftar organizasyonunu gerçekleştiren,   Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz'a teşekkür ederek Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü olduğunu ve Kütahya'nın Emet ilçesinden olduğunu ifade ederek "İftar organizasyonunda  hemşehrilerimizle birlikte olmaktan çok mutluyum." dedi.

Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Program iftar sonrası konukların kendi aralarında görüşmesi ve çay sohbeti ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.