Moymulspor’un Kızları Voleybol’da Şampiyon Oldu

Moymulspor’un Kızları Voleybol’da Şampiyon Oldu

Spor Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 11:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
78 okunma
Google News
Tavşanlı’nın köklü kulüplerinden Moymulspor son dönemde salon sporlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla gündeme geliyor. Siyah beyazlıların genç kızları voleybol branşında çıtayı yükseklere çekiyor. Profesyonel liglerde mücadele etmek isteyen genç voleybolcular Kütahya Şampiyonu ünvanıyla bölgesel ligde ter dökecek.
Futbol haricinde salon sporlarının güçlendirilmesi ve Tavşanlı gençliğinin parkeye çekilmesi için çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Güler, kulüp başkanı ve sporcuları tebrik etti.
Moymulspor Başkanı Ahmet Karabıyık, Voleybol Şube Başkanı Haluk Karabıyık, Voleybol Antrenörü Çetin Aysu ve sporcular Zehra Çiğdem ile Nazmiye Yaşa’yı makamında ağırlayan Mustafa Güler, “Voleybolda elde ettiğiniz başarı ve solan sporlarına sunduğunuz destek takdiri hak ediyor. Tavşanlı’mızda büyük bir potansiyel var. Hem sporcu hemde seyirci konusunda. İnsanlarımız bu başarılı kızlarımızı parkede gördükçe, heyecanlı maçlara şahit oldukça inanıyorumki spor salonu dolup taşacaktır. Moymulspor camiasını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi
Belediye Başkanı Mustafa Güler, konuşmasının ardından 10 Bin TL’lik çeki kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’a vererek Moymulspor’a maddi destekte bulundu. Ahmet Karabıyık ve yönetimi Belediye Başkanı Mustafa Güler’in her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek siyah beyazlı camia adına teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.