Yeniden Refah Partisi Yöneticileri Tavşanlı'da

Yeniden Refah Partisi Yöneticileri Tavşanlı'da

Siyaset Yayın: 30 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 30.06.2024 19:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
331 okunma
Google News
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Mahalli İdareler Başkanı Mehmet Kaderli başkanlığında Tavşanlı Belediyesi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. YRP Mahalli İdareler Başkanlığı Strateji Geliştirme ve Uygulama Koordinatörü Cevdet Tellioğlu ile Milli Gazete Yazarı Reşat Nuri Erol, belediye hizmetleri ve yürütülecek politikalar üzerine bir sunum yaparak belediye başkanlarına ve yardımcılarına tavsiyelerde bulundu.
Toplantıya Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’in yanı sıra YRP Tavşanlı İlçe Başkanı Abdullah Kul, Tepecik Belediye Başkanı Veysel Tekin, Simav ilçesi Güney Belediye Başkanı Ali Okumuş, Tavşanlı Belediye Başkan yardımcıları Aziz Solmaz, İrfan Güleç, TAGTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yüce ve YRP Tepecik Belde Başkanı Harun Çakır katıldı.
Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, genel başkan yardımcısı Mehmet Kaderli ve beraberindeki heyeti Tavşanlı’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. 
#
Yorumlar (1)
Ahmet Çağatay
30.06.2024 19:54
Bakım iyiyse çıkıp çıkıp gelirler anacım.Sabah manda kaymağı,öğleyin güveç,akşama da zeytinyağlılar,gece Göbel hamamında yat..oh anam oh..
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.