Tavşanlı Feci kaza !

Görüntülü

Asayiş Yayın: 02 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 02.07.2024 19:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
5094 okunma
Google News

Tavşanlı Feci kaza !

Otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza Tavşanlı Tepecik yolu 1. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Tavşanlı'dan Tepecik Beldesi istikametine seyir halinde olan Ali K. idaresindeki 43 .. plakalı otomobil ile Tepecik Beldesi istikametiden Tavşanlı istikametine seyir halinde olan Mustafa K. idaresindeki 43 ... plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

 Kazada motosiklet sürücüsü Mustafa K. çarpışmanın etkisi ile savrulup otomobilin üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü de yaralı olarak ihbar üzerine belirtilen adrese gelen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tavşanlı Doçent Doktor Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor . 

#
Video
Yorumlar (2)
Ali yıldız
02.07.2024 23:15
Aynı istikamete giden iki araç nasıl kafa kafaya çarpışır!?
ahmet çağatay
02.07.2024 19:52
ikisi de aynı yöne giden iki aracın kafa kafaya çarpışması için sürücülerin kafalarının iyi(!)olması gerekir.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.