Tavşanlı'da Yeşilay Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştiriliyor

Tavşanlı'da Yeşilay Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştiriliyor

Eğitim Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 11:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
139 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Yeşilay Haftası nedeniyle okullarda tanıtımlar gerçekleşti. 
 Yeşilay Kütahya Şubesinin 1 - 7 Mart Yeşilay Haftası etkinlik takviminde yer alan Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesinde TBM eğitimi yaklaşık 100 öğrencinin katılımları ile gerçekleştirildi.

 


Sunumu yapan PDR (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ) eğitici öğretmen Eda Nur Yazıcı sunum sonunda sorular hazırlayarak öğrencilere sordu. Hediyelerini Tavşanlı ilçe temsilcisi Celalettin Altay verdi. Sunuma Kütahya Şube başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal'da katıldı. Sunumun sonunda günün anısına okul müdürü Göksel Uysal Yeşilay heyetine hediyeler takdim etti.

 



#
Yorumlar (1)
Serkan Özerdem
04.03.2024 17:06
BAL müsabakalarında Ada Stadı tribünlerinde ve protokolde sigara içmek yasak değil mi? Her hafta maçlarda kendimiz duman altı olduğumuz gibi maalesef çocuklarımız da pasif içici durumuna düşüyor. Birine bir şey dedik mi malum tepkilerle karşılaşıyoruz.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.