Akıncılarspor kızları transfer listelerine alındı

Tuna İşleyen

Spor Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 15:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
528 okunma
Google News

 Kütahya Tavşanlı'dan, Akıncılarspor bayan futbol takımı ilk karşılaşmasını Hambur Türk karmasına karşı gerçekleştirdi.

 


Bilecik il stadında oynanan hazırlık maçlarında Tavşanlı Akıncılar bayan futbol takımı boy gösterdi. Akıncılarspor Kulüp başkanı ve aynı zamanda Antrenör Murat Göçmen gerçekleştirilen ilk karşılaşmada sporcularının başarılı performans gösterdiğini ifade ederek şunları söyledi; " Kız futbol takımımız 5 sene önce kuruldu ilk jenerasyondaki kızlarımız profesyonel ligde oynuyorlar . Bu jenerasyon 1 sene oldu bugün ilk maçlarını oynadılar sahada çok üst düzey performans sergilediler ve farklı bir sonuçla galip geldiler. İçlerinden 5 futbolcumuza transfer talipleri çıktı , onlarla ilgili bakacağız duruma. Ben istiyorum ki buranın kızları, şehrimizin kızları Tavşanlı'ya hizmet etsinler destek gelirse Tavşanlı Akıncılarspor bayan futbol takımı profesyonel ligde boy gösterecek. İlk kızlarımız destek bulamadığımız için dışarıya hizmet ediyor. Bu kızlarımız inşallah destek bulur ve memleketin bayrağını temsil ederler.  Haydi Tavşanlı, şimdi kızlarımıza destek zamanı." 
Tavşanlı Akıncılarspor ilk karşılaşmayı Almanya'nın Hamburg seçmeleri için gerçekleştirdi. Kızlar karma takımı ile Türkiye'nin dört bir tarafından gelen kızlarla maç yaptılar.
Akınclarspor futbolcuları rakibi Hamburg Türk takımına karşı 9-3 gibi farklı skorla yenerek galip geldi. Takımın en küçük oyuncusu Erva'nın yaptığı 2 asistle göz doldurdu ve futbolculardan Betül 3 gol, İrem 3 gol ve Öznur 1 gol kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.