Tavşanlı'da gençlerin kişisel bakımları yapıldı

Tavşanlı'da gençlerin kişisel bakımları yapıldı

Sağlık Yayın: 07 Aralık 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 07.12.2022 12:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
323 okunma
Google News

Tavşanlı'da  gençlerin kişisel bakımları yapıldı

Tuna İşleyen  - Görüntülü 

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel eğitime muhtaç öğrencilerin kişisel bakımları yapıldı.

 Tavşanlı Gençlik Merkezi ile Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası'nın ortaklaşa düzenlediği etkinlikteözel eğitime muhtaç öğrencilerin kişisel bakımları gerçekleştirildi.

 Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sert, gazetecilere yaptığı açıklamada, engellerin engelsiz yaklaşımlarla aşılacağını söyledi. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli ise her zaman engellilerin yanlarında olduklarını belirterek bu tür organizasyonların devam edeceğini ifade etti. Saç traşı ve kişisel bakımları yapılan gençlerin çok mutlu olduğunu dile getiren Düvenli, "Yaptığımız bu çalışmada engelli kardeşlerimizin saç ve kişisel bakımlarını yaptık. Camia olarak bizler de varız demek için buradayız. Her zaman engellilerimizin yanındayız. Onlara destek olarak ilgi göstererek değer vererek bütün engellerin aşılacağını gösterebiliriz. Bunun için camia olarak her şeyi yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Düvenli, etkinliğe destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.