OSB Akademi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor

OSB Akademi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor

Eğitim Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 11:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
131 okunma
Google News

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarının ve çalışanlarının kişisel gelişim, toplumsal farkındalık ve kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi’de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.


OSB Akademi resmi internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan “Mavi Yaka Çalışan Yönetimi” eğitimi, 08 Mart 2024 tarihinde Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan firmaların yönetici ve çalışanlarının katılım sağladığı eğitimde, eğitmen Hakan BALSIZAN tarafından katılımcılara; Farklılıkları Anlama ve Yönetebilme Becerisi, Duygu Yönetimi ve Duygusal Okuryazarlık, Transaksiyonel Analiz vb. konular aktarıldı.


Sözlü anlatımlar ve etkinliklerle birlikte verimli saatlerin yaşandığı “Mavi Yaka Çalışan Yönetimi” eğitimi, katılımcıların soruları, görüşleri ve geri bildirimlerinin akabinde son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.