Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Meltem Bebek ve Genç Odasını ziyaret etti

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Meltem Bebek ve Genç Odasını ziyaret etti

Eğitim Yayın: 03 Ocak 2023 - Salı - Güncelleme: 03.01.2023 12:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Google News

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri yurtiçi pazarında önemli yeri olan ve yurt dışımda birçok ülkeye ihraç yapan Meltem Bebek ve Genç Odasını ziyaret etti.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğrencileri İzmir'de faaliyet gösteren Meltem Mobilya çocuk ve genç odası firmasına teknik gezi yaptı.
Daha önce okulumuzu ziyaret eden Meltem Mobilya yönetim kurulu başkanı Ali Fuat bey ve Meltem Mobilya Genel Müdürü Yılmaz ambarcı tarafından davet edilen öğretmen ve öğrencilerimiz firmanın bu teklifini karşılıksız bırakmadı. Mobilya ve iç mekan tasarımı alanından 20 öğrenci 3 öğretmen ile İzmir Meltem çocuk ve genç odası firmasına bir gezi düzenlemiş oldu. Bu gezi ile alanında eğitim alan öğrencilerimiz Sanayi üretimini yerinde görme fırsatı bulmuş oldu. Alanlarından mezun oldukları zaman iş imkanları ve çalışabilecekleri ortamlar ile ilgili bilgi alan öğretmen ve öğrencilerimiz firma gezisinden memnun bir şekilde ayrıldı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Küçükkağnıcı "Okulumuz öğrencilerini davet eden Meltem bebek ve genç odası yönetim kurulu başkanı Ali Fuat bey'e ve orada misafir eden genel müdür Yılmaz bey'e misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.