KÜKAD'dan dolu dolu iftar programı

KÜKAD'dan dolu dolu iftar programı

Çocuk Yayın: 16 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.04.2023 10:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
881 okunma
Google News

KÜKAD'dan dolu dolu iftar programı 

Tuna İşleyen 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Kütahya Koruyucu Aile Derneği, yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları ile deprem bölgesinden gelen aileler ve çocukları için iftar programı düzenledi.

Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) yönetimi dolu dolu iftar programı gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar programında hafız öğrenciler ilahi okudular ve dualar ettiler. Çocuklar palyaçolar eşliğinde animasyon gösterilerine katıldılar ve canlı müzik eşliğinde oyunlar oynadılar.

Her çocuğun sevgi ve güven dolu bir ailede yetişmesi gerektiğini vurgulayan KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, kurumda kalan çocuklara koruyucu aile bulmanın ve koruyucu ailelere hizmet vermenin yanında ihtiyaç sahibi çocuklara ve öğrencilere de desteklerinin devam ettiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Yasemin Çavdar, “ Kütahya Koruyucu Aile Derneği, yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları ile deprem bölgesinden gelen aileler ve ilçede bulunan 120 erkek ve kız hafız öğrencilerle iftarda birlikteydik. Çok mutlu olduk, çok güzel bir akşam geçirdik onlarla beraber. Bizim amacımız çocukları mutlu etmek, onlar mutlu oldukça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyoruz, bu Ramazan ayını çok dolu dolu geçirdik. Rabbim nicelerini eriştirsin. Şimdiden Kadir gecemiz ve bayramımız mübarek olsun." dedi.  

Düzenlenen iftar programına KÜKAD Yönetim kurulu ile 120 erkek ve kız hafız öğrenciler de katıldı.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.