KÜKAD İhtiyaç Sahipleri Unutulmadı

KÜKAD İhtiyaç Sahipleri Unutulmadı

Gündem Yayın: 01 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.02.2023 11:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
571 okunma
Google News

KÜKAD İhtiyaç Sahipleri Unutulmadı

Tuna İşleyen 

Tavşanlı'da gönüllülük esasıyla çalışan bir dernek

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD), 100 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yaptı. 
Kütahya Koruyucu Aile Derneği, Regaib Kandili dolayısıyla Tavşanlı’da yetim ve öksüz çocukların bulunduğu ailelere gıda yardımı yaptı.
Regaib Kandili’nden bir hafta önce yardım kampanyası başlatan KÜKAD, hayırsever vatandaşların desteğiyle içerisinde bir ailenin 1 aylık ihtiyacını karşılayacak gıda ürünlerinin bulunduğu yardım kolileri hazırladı.
İhtiyaç sahibi ailelerin Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Dernek binasına davet eden KÜKAD yönetimi burada kendileri için hazırlanan gıda paketlerini takdim etti.
KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında, “KÜKAD olarak, bu müstesna gece sebebiyle sizlerden gelen bağışlarla 100 ihtiyaç sahibi ailemize, yetim ve öksüz çocuklarımızın ailelerine; erzak kolisi, temizlik ürünleri, tavuk ve sucuk paketi, ekmek çeşitleri dağıttık. Gelemeyen ailelerimizin evlerine araçlarımızla götürdük. Paylaşmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerinden birini daha yaşadık çok şükür. İnşallah dağıttığımız yardımların karşılığı misliyle geri dönecektir yardımsever kardeşlerimize” ifadelerini kullandı.
KÜKAD'da görev yapan herkesin tamamen gönüllülük esasına göre çalıştığını vurgulayan Yasemin Çavdar, “Çünkü STK'lar da yani sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük esastır. Halkımızın desteği bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Derneğimiz de paranın satın alamadığı mutlulukları yaşıyoruz. İyiliğin kardeşliğin, onarılamaz denilen yaralara merhem oluşuna birebir şahit oluyoruz. Yüzler solgun gelse de kocaman bir tebessümle ayrılıyor ihtiyaç sahipleri yanımızdan. Bu da sizlerin desteğiyle, fedakarlığıyla sürdürülüyor. Rabbim hayırlarınızı en yüce katında kabul buyursun inşallah. Sizler 100 aileyi sevindirdiniz, Rabbim de sizleri sevindirsin. Evlatlarınızdan güldürsün. Ölmüşlerinizin ruhuna varsın.” şeklinde konuştu. 

Başkan Yasemin Çavdar, KÜKAD’a destek olmak isteyen vatandaşlar için şu bilgeleri paylaştı.

“KÜTAHYA KORUYUCU AİLE DERNEĞİ. IBAN TR 0800 0460 0370 8880 0011 0118 Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı No:20”

 

#
Yorumlar (1)
Mehmet Aksoz
19.03.2024 17:43
Hayırlı çalışmalar allah razı olsun sizden ricam 05438273495 engelli yiz annem le yardımcı olursanız sevinirim gida elbise eşya varsa. Cekyat
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.