Kazada ölen annenin ardından kızı da hayatını kaybetti

Kazada ölen annenin ardından kızı da hayatını kaybetti

Asayiş Yayın: 21 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 21.06.2024 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
621 okunma
Google News

Kütahya’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden annenin ardından kızı da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza dün Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda meydana geldi. Afyonkarahisar istikametinden Kütahya’ya gelmekte olan Y.Y. idaresindeki 06 EC 4436 plakalı otomobil, şerit değiştirirken A.E. idaresindeki 43 SE 162 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 06 EC 4436 plakalı otomobilde bulunan Cemile Yalçıner (80) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Hülya Gülsever (55) de kaldırıldığı Kütahya Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hülya Gülsever’in kazada ölen Cemile Yalçıner’in kızı olduğu öğrenildi.

 

Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.