Emre Kara Sülyespor'da

Tuna İşleyen

Spor Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2024 19:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
159 okunma
Google News

Emre Kara Tavşanlı 1. Amatör Küme takımlarından Sülyespor'da

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Emre Kara teknik direktör olarak 1. Amatör Küme takımlarından Sülyespor ile teknik sorumlulukta anlaştı. Yıllarca Göbel Gençlik sporda kaptanlık yapan Emre Kara, daha sonra Göbelgenclikspor 1. Amatör şampiyonluk yaşadı.  Geçtiğimiz yıl Tepecikspor gençlik gelişim teknik sorumlusu olarak da görev yapan Kara, en son Tavşanlı birinci amatörde Sülyespor ile Teknik sorumlu olarak, yönetimden İbrahim Göde ile imza atarak anlaştı.

Genç teknik adam Emre Kara, Sülyespor ve camiasının en büyük hedefi olan Tavşanlı şampiyonluğu ve play off'lardan şampiyon çıkarak süper amatör lige demir atmak istediğini, taraftarın ve yönetimin beklentisinin ve hedeflerinin bu yönde olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.