Tiyatro Külliyen’den “Büyük Haber”

6 OCAK CUMA AKŞAMI SAAT 19:30’DA TİYATRO KÜLLİYEN BÜYÜK HABER OYUNUYLA TAVŞANLI’DA SAHNE ALACAK. KOMEDİ TARZINDAKİ ÜCRETSİZ OYUNA TÜM TAVŞANLI HALKI DAVET EDİLDİ

Gündem Yayın: 05 Ocak 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.01.2017 16:36:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4510 okunma
Google News


 

Tavşanlı Belediyesi Kültür Sanat programlarına devam ediyor. Yurt genelinde binden fazla oyun sahneleyen Tiyatro Külliyen bu kez komedi tarzındaki Büyük Haber oyunlarıyla Tavşanlılı sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini Yunus Emre Obut’un yapacağı 90 dakikalık tek perde oyun  6 Ocak Cuma akşamı saat 19:30’da başlayacak. Belediye Kültür Sarayı’nda ücretsiz sahnelenecek tiyatro oyununa tüm Tavşanlı halkı davet edildi.

 “BÜYÜK HABER”

Muhsin iflas etmiş bir fabrikatördür. Haciz ve davaların etkisinden uzaklaştırmak için kızı ve karısını memlekete yollar. Arkadaş bildikleri kişiler işleri bozulunca ondan uzaklaşır ve onu bir başına bırakırlar. Fabrika müdürü İlyas ve çaycı Hayri her şeye rağmen Muhsin’i yalnız bırakmazlar. Muhsin derin bunalımdan intihar ederek kurtulmayı planlar, tüm denemelere rağmen başaramaz. Bir gün Muhsin’in köylüsü olduklarını iddia eden Sefer ve Rasim ofisi ziyaret ederler. Rasim ve Sefer bir gece ofiste bulunan kasayı soymak için harekete geçerler. Soygun esnasında etrafta bulunan kitaplara çarpan Rasim düşürdüğü Kur’ân-ı Kerim’i okumaya başlar. Bu esnada Muhsin iki hırsızı ansızın yakalar. Rasim ve Sefer Kur’ân-ı Kerim’in kendileriyle konuştuğunu söylerler. Bu üç adam Kur’ân ile tanışma süreci ne girer ve değişim başlar. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.