TÜBİTAK'ın desteğiyle gerçekleştirilen FUAR

TÜBİTAK'ın desteğiyle gerçekleştirilen FUAR

Bilim Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 20:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
249 okunma
Google News

Tavşanlı'da TÜBİTAK'ın desteğiyle gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 fuarı, bilim ve teknolojiye ilgi duyanlar için büyük bir fırsat oldu. Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Güleç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve davetlilerin katıldığı fuar, Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi bahçesindeki projelerle ziyaretçilerden tam not aldı.

 

Öğrenciler, projelerini katılımcılara anlatarak, ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Fuar, öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sergileme ve bilimle ilgili fikir alışverişinde bulunma imkanı buldukları bir platform oldu.

 

Fuarda, Müzik öğretmeni Mahmut Çağrı Çelik yönetiminde öğrenciler Meryem Çoban ve Elif Nehir Duran, piyano gösterisi ile ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı. Sergide, Küresel Isınma ve İklim Değişikliği, Steam, Oyun ve Oyunlaştırma gibi tematik alanlarda 20 adet proje yer aldı. Bu projelerin arasında 5 araştırma, 5 inceleme ve 10 tasarım türünde projeler bulunuyor. Ayrıca, alanlarına göre dağılımları şu şekildedir: 6 coğrafya, 3 biyoloji, 3 tarih, 3 teknoloji tasarım, 3 yazılım ve 2 matematik.

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.