KONSER İPTAL EDİLDİ

Gündem Yayın: 03 Eylül 2012 - Pazartesi - Güncelleme: 03.09.2012 16:48:33
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3789 okunma
Google News

 

TAVŞANLI’DA 3 Eylül yörenin düşman işgalinden Kurtuluş Törenleri kapsamında akşam saatlerinde yapılacak olan Konser şehit haberleri ile iptal edildi.

Konserin iptal edilmesi belediye hoparlöründen  de duyuruldu.

Şırnak’ta yaşanan hain saldırı ve verilen şehitlerle ilgili bir açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ateş püskürdü. Ülkenin birlik ve beraberliğinin yok edilerek, milletimize acı çektirilmeye çalışıldığını, halkın bu oyuna düşmeyeceğini, hainlere karşı birlikte tavır alınmasını isteyen Başkan Güler şunları söyledi:  “Ülkemizin bugün itibarıyla yaşadığı acılara bir yenisi eklenmiş bulunmaktadır. Eli kanlı terör örgütünün pusu kurarak şu an itibarıyla 10 askerimizi şehit ettiğini, 8 askerimizi de yaraladığını öğrenmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ülkemizde yaşanan olumlu gelişmeleri gölgelemek ve Türkiye’nin uluslararası arenada yükselmeye başlayan itibarını baltalamak için hiçbir kalleşlikten kaçınmayan teröristlerin, analarının yüreklerine ve milletimizin ocaklarına düşürdükleri ateş ortadadır. Bu hain saldırıyı şiddetle, esefle ve nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Hükümetimizin ve gerekli tüm mercilerin hainlere en kısa zamanda gereken cevabı misli ile vererek terör belasının kökünü kazıyacaklarına inanıyoruz. Bu hainlere ve kirli emellerine karşı bir arada tek yürek olarak hareket etmemiz gerektiğini yüce milletimize bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gün birlik, beraberlik ve teröre karşı hareket günüdür. Ülke olarak milli birlik ve beraberliğimize yapılan bu saldırılara inat, bir arada, dimdik durmamız gerektiğini hatırlatıyorum. Bu hain saldırıyı ve terörü lanetliyor, kınıyor, tüm şehitlerimize Allah’tan tekrar rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.