GÖBEL, “İZMİR TRAVEL TURKEY”DE TANITILDI

Turizm Yayın: 15 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.12.2019 18:57:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1781 okunma
Google News
13. TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUAR VE KONGRESİ’NDE GÖBEL TERMAL TESİSLERİ’NİN TANITILDIĞI TAVŞANLI BELEDİYESİ’NİN STANDI 3 GÜN BOYUNCA ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI.
Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması olan 13. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de gerçekleştirildi. fuar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlendi.
Fuarda Tavşanlı Belediyesi de stant açarak Göbel Termal Tesisleri’nin tanıtımını yaptı.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel Termal Tesisleri’nin ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtımına önem verdiklerini ifade ederek, “Uluslararası düzeyde olan ve 43 ülke ile 36 ilden katılımcının iştirak ettiği Travel Turkey İzmir Fuarı’nda biz de yerimizi alarak oluşturduğumuz standımızda ziyaretçilerimizi ağırladık. Turizm sektörü temsilcileri ve vatandaşlarımıza Göbel Termal Tesisleri’mizdeki yenilikleri anlattık ve onları ilçemize davet ettik. İç turizme de büyük katkı sağlayan bu tür fuarların; tanıtımın yanında iş birliği imkanları ve turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi açısından da ayrı bir öneme sahiptir. O nedenle bu tür fuarlarda yerimizi almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Stand ziyaretinde Tavşanlılı İzmir Vali Yardımcısı Osman Canatan da bulundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.