En İşlek Caddeye Oturma Grubu

En İşlek Caddeye Oturma Grubu

Gündem Yayın: 25 Mart 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2015 07:40:07
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3198 okunma
Google News

                 

                 En İşlek Caddeye Oturma Grubu

 

                 Tavşanlı Belediyesine bağlı ekipler tarafından düzenlenen Tahsin Buruk Caddesi’nin (Bulgar pazarı) öncelikle alt yapı çalışmaları tamamlandı, kaldırım taşları döşenip, halkın ve esnafın güvenliği amacıyla mobese kamerası yerleştirildi.

                 Yapılan bu çalışmaların ardından caddeye ıhlamur ağaçları dikilerek güzel bir görünüm verildi,bugün itibariyle de dinlenme amaçlı banklar konularak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Konuyla ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler; “Halka hizmet noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemize bağlı ekiplerimiz Tahsin Buruk Caddesi halk deyimiyle Bulgar Pazarı’nın öncelikle alt yapı çalışmalarını tamamlayıp kaldırım döşemesini yaptılar sonrasında Caddenin daha güzel kokması ve güzel gözükmesi noktasında ıhlamur ağaçları dikimini gerçekleştirmişlerdi, bugünde oturma grubu kurulumunu yapıldı. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.