ERBAŞ ve GAZEL’DEN MECLİS BAŞKANINA DAVET

Siyaset Yayın: 19 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.10.2022 12:05:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
494 okunma
Google News

ERBAŞ ve GAZEL’DEN 
MECLİS BAŞKANINA DAVET

Cumhur İttifakının Kütahya Milletvekilleri, AK Parti Milletvekili İshak Gazel ve  MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek, Şentop’u Kütahya’ya davet etti.


KÜTAHYA TANITILACAK !
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve AK Parti Kütahya Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi İshak Gazel, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti. Ziyarette Cumhur İttifakının milletvekilleri başkan Şentop’u,  Kütahya’nın her bölgesinin farklı özellikleri taşıdığını, her köşesinin ayrı güzellikte olduğunu ifade ederek, Kütahya’da davet etti.
KÜTAHYA’YI SEVİYORUM
Milletvekilleri İshak Gazel ve Ahmet Erbaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop ; “ Kütahya ilimizin bende ayrı bir yeri var. Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Yüce meclisimiz yeni döneme başladı. Yoğun bir tempo var. Programlara göre en kısa sürede Kütahya’ya gelmek istiyorum.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.