DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Filistin halkı için desteğe davet ettiler

Filistin halkına desteğe davet ettiler

Dünya Yayın: 04 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.11.2023 10:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1363 okunma
Google News

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Filistin halkı için  desteğe davet ettiler

 

Tuna İşleyen - Görüntülü 


Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri öğretim üyeleriyle beraber Gazze’de yaşananları duyurmak ve Filistin'e destek olunması için destek çağırısında bulunuyor. 
Öğrenciler ve Öğretim görevlileri, Cumhuriyet meydanında açılan stantta, Gazze’de yaşanan vahşete dikkat çekmek ve yardım kampanyası ile farkındalık oluşturmak adına vatandaşları bilgilendirerek, 8 Kasım 2023 tarihinde sahnlenecek olan  “Ziyafet Sofrası” isimli tiyatro oyununa  davet ettiler. Öğrenciler kamu kurumları başta olmak üzere özel işletmeler ve halkın yoğun olduğu alanlarda tanıtım turlarına çıktı. Üniversiteli gençler Filistin halkının çektiği sıkıntıları, Gazze’de yaşanan vahşeti anlatarak kampanyaya destek çağırısında bulunuyor.  
Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm Bölümü Öğretim Görevlisi Okan Mete; " Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı yerleşkesi olarak öğrencilerimizle, Türkiye Diyanet Vakfının yürütmüş olduğu Filistin'e destek kampanyasına biz de destek veriyoruz. Öğrencilerimiz de bu projeye sosyal anlamda destek veriyor. Bu sürecin siyaseti yok, bu sürecin tarafı yok. Çocuklar ölüyor ve bugüne kadar 4 bin çocuk öldü. Ölen çocukların da yaklaşık bini 0-1 yaşlarında. Lütfen duyarsız kalmayalım. Biz vicdanımızdan dolayı bu taraftayız, işin siyasi tarafına bakmıyoruz. O yüzden bugün biz Filistin halkının yanındayız ve onlara destek olmak istiyoruz." diyerek tüm Tavşanlı halkını çarşamba günü Tavşanlı Kültür Sarayındaki ücretsiz tiyatro oyununa davet etti. 
Yapılan destekler çerçevesinde 08 Kasım Çarşamba günü “Ziyafet Sofrası” isimli tiyatro oyunu saat 20:00’de sahnelenecek ve Diyanet Vakfı’nın hesaplarına ve SMS yoluyla bağışta yapılabilecek. 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.