DPÜ İç Anadolu Kariyer Fuarına hazır

DPÜ İç Anadolu Kariyer Fuarına hazır

Eğitim Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 09:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Google News

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), İç Anadolu Kariyer Fuarı için standını kurarak hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.

 

Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarın 12 paydaş üniversitesinden biri olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, bir yandan açacağı stantta kariyerini planlamak isteyen öğrencilere rehberlik hizmeti verirken, diğer taraftan sigortacılık, resim, motivasyon, çizgi film ve animasyon alanında gerçekleştireceği etkinliklerle farklı hedefleri olan ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yol gösterecek.

 

DPÜ’nün şampiyon takımı Duscart’ın da aralarında bulunduğu, Teknofest takımlarının da yer alacağı fuarda DPÜ takımları elektrikli ve otonom otomobillerin yanında hazırladıkları tüm projeleri katılımcılar için sergileyecekler. DPÜ’den çok sayıda öğrenci de kariyerlerini şekillendirmek ve gelecekteki iş görüşmelerine daha hazırlıklı olmak için fuarda düzenlenecek onlarca etkinlik arasından ilgi alanlarına uygun olanlara katılacak.

 

Etkinliğin hem DPÜ, hem de öğrenciler için çok yararlı bir deneyim olacağına inandığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Kariyer ve Mezun Merkezimizin eş güdümünde aylardır çalışmalar yaptığımız İç Anadolu Kariyer Fuarı için her şey hazır. Öğrencilerimiz merak ettiği tüm soruların yanıtlarını bizim stantlarımızda bulacaklar. Başta kendi öğrencilerimiz olmak üzere paydaş 12 üniversiteden katılacak tüm öğrencileri standımıza ve düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyorum. Fuarın tüm katılımcılar için verimli ve keyifli geçmesini diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.