ZEYTİN DALI OPERASYONUNDA GÖREV ALANLARA İNSANLIK ÖLMEDİ ÖDÜLÜ

Gündem Yayın: 12 Haziran 2018 - Salı - Güncelleme: 12.06.2018 18:13:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2060 okunma
Google News

ZEYTİN DALI OPERASYONUNDA GÖREV ALANLARA İNSANLIK ÖLMEDİ ÖDÜLÜ


Yüzyıllardır barışta ve savaşta insanlık adına yaptıkları güzelliklerle dünyada konuşulan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Jandarma Özel Harekat (JÖH) ile Polis Özel Harekat (PÖH) Dumlupınar Üniversitesi tarafından “İnsanlık Ölmedi Ödülü”ne layık görüldü.

Gittikleri yerlerde özlemle beklenen, yaşlı, bayan, çocuk, engelli, hasta ve sivillere zarar vermeyip üstüne onlara yardım eden, ne pahasına olursa olsun, Türk milletinin başını önüne eğdirmeyen, geçmişten bu yana adından gururla söz ettiren silahlı kuvvetler TSK, JÖH ve PÖH’e verilmesi uygun görülen İnsanlık Ölmedi Ödülleri, Vali Ahmet Hamdi Nayir’in makamında takdim edildi.

İnsanlık Ölmedi Ödülleri, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören tarafından Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’e takdim edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.