Yale Alarm Merkezi, Kütahya'da devreye girdi

Yale Alarm Merkezi, Kütahya'da devreye girdi

Ekonomi Yayın: 10 Aralık 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 10.12.2014 08:31:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3081 okunma
Google News

Kilit endüstrisinin mucidi olarak anılan 171 yıllık dünya markası Yale, aylık sabit hizmet bedeli olmadan, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu yeni Alarm Merkezi’ni Kütahya’da hizmete soktu. Resmi rakamlara göre sadece geçen yıl ülke genelinde 150 bin ev hırsızlığının gerçekleştiğini söyleyen Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, “Başta yazlık yerleşimler olmak üzere Kütahya genelinde, her sene yüzlerce hırsızlık olayı meydana geliyor. Yapılan araştırmalar kesin olarak gösteriyor ki alarm sistemine sahip ev ve işyerleri, hırsızların hedefinde olmaktan çıkıyor. Yale Kilit olarak yeni Alarm Merkezi hizmetini bayilerimiz üzerinden Kütahya’ya da getirdik. Şu anda şehir merkezinde Yale Alarm Merkezimiz aktif olarak çalışıyor. Kısa zamanda sayılarını artıracağız. Ayrıca Kütahya’nın yanı sıra Ege Bölgesi genelinde İzmir, Muğla, Uşak, Denizli ve Manisa’da da bu hizmeti sunuyoruz” dedi.

 

Yale Alarm Merkezi’nde Premium ve Compact isminde iki farklı model bulunurken, kullanıcılar, 7/24 caydırıcı güvenliğe tek seferde erişilebilir fiyat ile sahip oluyor. İhtiyaca göre 12 ayrı aksesuarın eklenebildiği Compact model 288 TL+KDV, Premium model ise 768 TL+KDV’den satışa sunuluyor. Herhangi bir abonelik ücreti gerekmeyen sistem, bir yıl gibi kısa bir sürede kendini amorti ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.