VALİ ŞERİF YILMAZ’A ‘KÜTÜPHANELER HAFTASI’ ZİYARETİ

Gündem Yayın: 28 Mart 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 28.03.2016 17:29:20
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2878 okunma
Google News

 

52. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile kütüphane çalışanlarından oluşan heyeti kabul etti.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez’in yanı sıra Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Oğuz Yoşumaz, Vahit Paşa Yazma Eser Kütüphanesi Müdürü Mevlüt Çetin, Mustafa Hakkı Yeşil Kütüphanesi ile İl Halk Kütüphanesi personeli hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yılmaz, Kütüphane Haftası etkinlikleri ile kütüphanelerin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez Vali Şerif Yılmaz’a günün anısına Garo Kürkman’a ait Kütahya çini ve seramiklerinin tarihsel gelişimi, atölyeleri ve ustalarının yer aldığı kitabı hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.