VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Gündem Yayın: 23 Kasım 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 23.11.2016 12:44:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2902 okunma
Google News

 

 

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’İN  ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

 

"Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul etmesi sebebiyle Atatürk'ün 100. doğum yıl dönümü olan 1981 yılından beri her yıl 24 Kasım’da Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Öğretmenler fedakârlık isteyen, kutsal ve saygın mesleğin temsilcileri aynı zamanda geleceğin mimarlarıdır. Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır

Büyük Önder Atatürk “Milletleri Kurtaranlar; Yalnız Ve Ancak Öğretmenlerdir. Öğretmenden, Eğiticiden Yoksun Bir Millet; Henüz Millet Adını Almak Kabiliyetini Kazanmamıştır.” Diyerek öğretmenlik mesleğinin önemini oraya koymuştur.

Bizlerden geleceği devralacak yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ederler.

Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmetlerin en kutsalını seçen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

  

                                                                                                                

                                                                                                                       Ahmet Hamdi NAYİR

                                                                                                                          Kütahya Valisi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.