Uyuşturucu ile Mücadele Yöntemine Dair

Uyuşturucu ile Mücadele Yöntemine Dair

Gündem Yayın: 20 Ekim 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 20.10.2014 12:23:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3298 okunma
Google News

Güneş Gazetesi Manşetinde dikkate alınması gereken bir haber...

Güneş gazetesinin bugünki sayısında uyuşturucu ile mücadelede satıcıdan çok içen kişilere önlem alınması gerektiği vurgulanıyor.

Emre Öztürk'ün Güneş gazetesinde yaptığı haber şu şekilde yer almış;

 45 yıl boyunca 28 farklı ülkede büyük operasyonlara katılan ABD’li ajan Levine uyuşturucuya talebin önlenmesi halinde, piyasaya mal sürülemeyeceğini söyledi. 
   ABD’nin uyuşturucuyla mücadele birimi DEA’in (Drug Enforcement Administration-Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi) efsane ismi Bonzai ile mücadele yöntemini anlattı. 
45 yıl boyunca 28 farklı ülkede üst düzey operasyonlara katılan ve yöneten DEA’nın eski ajanı ve ABD eski Başkanı Bill Clinton’un uyuşturucuyla mücadele biriminin yöneticisi Michael Levine, geçtiğimiz hafta Türk ve ABD’li yetkililerin katılımıyla uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir toplantı düzenledi.  Anlık istihbarat paylaşımı ve ortak çalışması konusunda anlaşmalarının etkili olacağına inandığını söyleyen efsane polis Levine, mücadelenin satıcılarla değil kullanıcılara yönelik yapılması gerektiğini ifade etti. Uyuşturucu talebine yönelik her türlü önlem sonucunda satış yapamayacak duruma gelen tacirlerin çok zor duruma düşeceğini söyleyen Levine bu yöntemle uyuşturucu çetelerinin de kökünün kurutulabileceğini belirtti ve “Alıcıyı durdurursanız satıcıya alan kalmaz” dedi.

Emre ÖZTÜRK / GÜNEŞ Gazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.